Handelsbetingelser

Hvad du kan forvente

Betaling

Du betaler for fotografering og billeder samlet. Det vil sige, efter du har fået dit online galleri tilsendt, og har udvalgt de billeder du vil købe.

Når betalingen er gået igennem, sendes et nyt link til galleriet, hvor du kan downloade filerne.

Levering

Leveringstiden kan være lang. Der gøres opmærksom på at kvaliteten på billedredigeringen er vigtigere for mig end hurtig leveringstid. Grundig redigering tager tid, da jeg har et ønske om at hvert billede bliver et smukt og unikt kunstværk. Kvalitet over kvantitet.

Hvis der købes print, skal der påregnes halvanden uge ekstra på leveringstiden.

Fortrydelsesret

Fortrydelsesretten forsvinder når billederne er bestilt og betalt, hvad enten det er digitale billeder eller printede billeder. Hvis der ikke er nogle billeder der falder i din smag, kan vi aftale en ny tid til fotografering.

Ophavsret

Dyrefotograf Christina Kazimierz har ophavsretten, og du køber brugsretten på de billeder du køber. Jeg vil blive utroligt glad, hvis du nævner Dyrefotograf Christina Kazimierz, hvis du bruger billederne på de sociale medier.

Billederne må ikke redigeres efterfølgende og de må ikke videresælges. Det vil sige at billederne blandt andet ikke må beskæres, ikke må få et filter på mm.

Dyrefotograf Christina Kazimierz må som udgangspunkt gerne bruge billederne til markedsføring og fotokonkurrencer, medmindre andet er aftalt.

Klar til at booke?

© All rights Reserved Dyrefotograf Christina Kazimierz 2021

error: Content is protected !!